GÜZELLİK ve BAKIM

Kendimiz için bir şey yapmak için tamamen çökmeyi veya dağılmayı mı bekliyoruz?
 
Günümüz kadını için cilt bakımı vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Ancak iş, öyle arkadaş tavsiyesiyle, etraftan duyduklarınızla olmuyor... Lidya Sardes Hotel Termal & Spa uzman kadrosuyla daha bakımlı ve güzel olmak isteyen misafirlerinin hizmetinde.

Bakımların düzenliliği ve arada kendine vakit ayırmak, uzun vadeli sağlık için de çok önemli. Herhangi bir şekilde bakım yaptırmak, vücuda destek ve olumsuz koşullara karşı önleyici olmak açısından harikalar yaratıyor. Bakım süresi ve kendine vakit ayırma dönemleri bireysel olmalı, kendi yaşam biçimlerinizi  ve temel taleplerinizi yansıtmalıdır. Lidya Sardes Hotel bünyesindeki Faustina Spa, kendinize ayırdığınız bu özel anların kalitesi yükseltmeyi amaçlıyor.

Dünyanın markalarının seçkin ürünleriyle cildinizi şımartın.Kozmetik markaları, kozmetik teknolojisinin geldiği noktaları, Spa kullanıcısına sunmak üzere Spa ortamına uygun, stresten arındıran etkili anti aging ve vücut şekillendirici bakımları da geliştiriyorlar. Tüm bu yenilikleri ve daha fazlasını Lidya Sardes Hotel, Faustina Spa’da bulabilirsiniz.