Otelimiz

Lidya Otelcilik A.Ş. ‘ ye ait HOTEL LİDYA SARDES Thermal & SPA Nisan 2008 tarihinde açılmıştır. Salihli şehir merkezine 2 km, İzmir’e 80 km, Hava Limanına 107 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Lidya Thermal Otel

HOTEL LİDYA SARDES Thermal & SPA; Antik Sardes kentine ve Kurşunlu Kaplıcaları’na açılan konumuyla huzurlu ortamı, çam ormanlarıyla çevrili doğal güzellikleri, muhteşem antik Lidya tarihi, zengin termal kaynakları ve misafirlerine evlerindeki konforu yaşatan konsepti ile kişiye özel termal dinlenme merkezidir.Özel tasarlanmış mimarisi ile antik Lidya dokusunu hissedebilir; Faustina SPA Merkezinin sakin, dinlendirici, egzotik ortamında bedeninizi ve zihninizi size özel terapilerimizle canlandırabilirsiniz. Vücudunuzdaki enerji akışını Bali’li masözlerimizin geleneksel Uzakdoğu teknikleri ile harekete geçirebilir, kükürtlü kaplıcalarımızın şifalı suyu desteğinde beden ve ruh sağlığınızı zinde tutabilirsiniz.
Standart Oda (44 Adet)
21 m2 genişliğindeki odalarımızda, hem modern dekorasyon teknikleri uygulanmış hem de rahatınız düşünülerek tasarlanmıştır. Sigara içilmeyen odalar misafirlerimizin tercihlerine sunulmuştur.
Connection Oda (4 Adet)
49 m2 genişliğindeki odalarımız iki yatak odasından oluşmakla birlikte ebeveyn yatak odası french bed, diğer oda twin bed ve her iki odada küvetli, duşa kabinli banyo bulunmaktadır. Odalar arası geçişte çift kapı kullanılmaktadır.
 
Corner Oda (4 Adet)
28 m2 genişliğinde, bir oda içerisinde oturma grubu ve yatak ünitelerinden oluşmaktadır.
55 m2 lik daireler
1 yaşam alanı, 1 yatak odası, 1 banyo, 1 mutfak ünitesi, 1 balkon
80 m2 lik daireler
1 yaşam alanı, 1 yatak odası, 1 banyo, 1 mutfak ünitesi, 1 balkon, 1 çatı pencereli oda
Tüm Otel Odaları
Fransız Balkon, Halı kaplı, Minibar, Ulusal ve Uluslararası Uydu Yayınlı TV, Müzik Yayını, Direkt Çıkışlı Telefon, Çalışma Masası, Özel Banyo Malzemeleri, Saç Kurutma Makinesi, WC, Banyo, Küvet, Duşa Kabin, Havlupan, Merkezi Klima, Yerden Isıtma Kalorifer Sistemi, Emanet Kasası, İnternet bağlantısı.
VIP Konsept Detayları Presidential Suite
• Resepsiyonda karşılama, tesis bilgisini verilmesi ve odaya refakat. Odada şarap, meyve sepeti ve özel ikramlar. • Turn down servisi ile akşam oda temizlik ihtiyaçlarının giderilmesi. • Buket çiçek ve banyoda gül. • Ücretsiz gazete
Toplam Oda Sayısı :
123 Adet(Ana Bina ve Apart Odalar) ve 69 Adet Suit Apart